TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY


ASSALAMUALAIKUM

Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja : 
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING 

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..


Previous
Next Post »
17 Komentar
avatar

Blogwalking here :) Jangan lupa singgah blog saya.
http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Balas
avatar

Terima kasih sebab sudi join & still support.. All the best . Segala benda mengenai GA ni akan di update dari masa ke semasa..tq so much ^_^

Balas
avatar

salam join segmen yang sama gak huhu. semoga berjaya ye :)

Balas
avatar

assalamualaikum dan selamat petang..
hai hai.. saya singgah blogwalking dari GA hazwan hairy..
gudluck dari saya ! :D

http://lindafuad.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Balas
avatar

leeza join giveaway nie. .. moga sama2 sukses k....
all da best...
jemput singgah ke laman santai leeza.
dah follow...

Balas
avatar

datang singgah sini dari blog tuan penganjur..
good luck..

Balas
avatar

hai,

salam perkenalan ! singgah dari segmen Hazwan Hairy...

jangan lupa singgah jenguk oshin ye *wink* http://gurlgemini.blogspot.com

Balas
avatar

bw n follow sini
dri segmen yg sama
gd lukc ;)

http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan_18.html

Balas
avatar

Hai! Datang dari GA yang samaa ^^
http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Balas
avatar

Assalamualaikum..singgah dari segmen yang same

jemput singgah ke blog

http://www.azhafizah.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Balas
avatar

Assalamualaikum. Blogwalking sini.

Btw, jom join segmen simple di blog fafa. Suka hati nak buat entry ke tak. XD harap sudi join untuk memeriahkan lagi segmen ni. Segmen biasa-biasa je ni :)

http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

Balas
avatar

Assalam dear, kenit singgah dari segmen yg sama. Semoga berjaya (^_^)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Balas
avatar

Assalam dear, kenit singgah dari segmen yg sama. Semoga berjaya (^_^)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Balas
avatar

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Dari giveaway sama :) Follow sini!

Balas
avatar

salam jumaat..singgah sini n follow..

Balas
avatar

dari segmen yang sama :3

http://inpiniteuo.blogspot.com/2013/11/t-shirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Balas
avatar

salam...ayu dtg dari giveaway yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...tq

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Balas

Selamat Datang dan Selamat Mengomen..^_^